Jolanda van Noordenburg

Maffe Pinguïns

Deze maffe pinguïns zijn echt geweldig. Elke winter steek ik ze in de kerststukjes en zet ik een bak buiten. Ik maak ze in allerlei maten, groot, normaal en babytjes. Uit het boekje Fimo for All.

Badeendjes

In het boekje Fimo fun van Jolanda van Noordenburg-den Otter werd ik blij verrast door de Schattige badeendjes. Met behulp van stap voor stap foto’s, heldere instructies en duidelijk aangegeven benodigde hoeveelheden per onderdeel was het heel eenvoudig de schattige badeendjes te maken. Ik heb ze in allerlei kleuren uitgeprobeerd. Bovenop kruiden potjes van de Ikea met snoepjes erin heb ik ze regelmatig gebruikt als cadeau voor kinderverjaardagen. Een schattig bruidspaar heb ik op een grote Ikea pot met hartjes erin cadeau gegeven bij een bruiloft. Zo hebben ze nog veel meer cadeaumogelijkheden. Het lukte zelfs mijn dochtertjes om ze maken. 

Schaapjes

In het boek Fimo bungelvriendjes van Jolanda van Noordenburg-den Otter kwam ik voor het eerst de Schattige schaapjes tegen. Met duidelijk foto’s was het eenvoudig om na te maken. Na een tijdje mijn eigen draai eraan gegeven en ze natuurlijk in verschillende kleuren en maten uitgeprobeerd. Ik vind ze erg leuk om cadeau te geven in een plant, als kraamcadeau op een eerste tandenbakje of fotohouder.